De praktijk
Pedicure behandeling
Ellen Verweij

Ellen Verweij

Hallo, ik ben Ellen Verweij vanaf kleins af aan ben ik al bezig met de huid en het verzorgen ervan, eerst op een speelse kinderlijke manier. Maar later na wat omzwervingen begon steeds meer het besef te komen dat, schoonheidsspecialist en pedicure misschien toch wel hetgeen was wat ik moest gaan doen. Ik ben toen begonnen met een opleiding op het Graafschap College in Doetinchem om schoonheidsspecialiste te worden en daarna heb ik de opleiding (medisch) pedicure gevolgd op het Rijn IJssel College in Arnhem. Waarbij ik beide diploma’s heb behaald.

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik gelijk aan de slag gegaan in mijn eigen praktijk. 

Ik garandeer een pijnloze behandeling, waarna je met aangename voeten verder kunt.

Een behandeling is voor iedereen met name mensen die veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetici, reuma, dementie en sporters.

Ik werk volgens de Hygiënische Code van de Voetverzorging, hygiënisch, veilig en milieu bewust. Ook ben ik aangesloten bij de branche organisatie ProVoet en ik sta geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures KRP van ProCert.

Vanzelfsprekend houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen over de voetverzorging door het lezen van vakbladen en door het volgen van gespecialiseerde cursussen.

Hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Ellen Verweij.

Ellen Verweij

Beste klant,

Wegens aanhoudende drukte is het alleen mogelijk een afspraak in te plannen op de tijden die vrij staan in de agenda. Ik heb verder helaas geen plek. 

Zie de agenda om een afspraak in te plannen.

Excuses voor het ongemak, Ellen Verweij