De praktijk

De praktijk
Pedicure behandeling

Medisch Pedicure Arnhem is de primeur van Arnhem op het gebied van gespecialiseerde voetzorg. Ik beschik over een brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Na het vaststellen van de oorzaak maak ik een behandelplan en wordt er in overleg met u gewerkt aan een oplossing voor uw voetproblemen. Indien nodig wordt u doorverwezen naar een andere discipline zoals de huisarts of podotherapeut. 

Uitstekende en vakbekwame technieken en professionele apparatuur zorgen vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling. Medisch pedicure Arnhem werkt uitsluitend volgens de code van de voetverzorging en houdt zich strikt aan de richtlijnen voor risicovoet. Geregistreerde medisch pedicures voldoen aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

  • Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, Arbo-eisen en milieu.
  • Het naleven van de door de branche ontwikkelde richtlijnen ten aanzien van diabetes en reumatisch voeten.
  • Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholing

Bekijk hieronder naar de fotoreportage om een betere indruk te krijgen van de praktijk. U mag natuurlijk ook altijd langskomen. 


Pedicure gereedschap

Beste klant,

Wegens aanhoudende drukte is het alleen mogelijk een afspraak in te plannen op de tijden die vrij staan in de agenda. Ik heb verder helaas geen plek. 

Zie de agenda om een afspraak in te plannen.

Excuses voor het ongemak, Ellen Verweij